dissabte, 30 de novembre del 2019

Quatretondeta - Agulles dels Frares
















Esta vegada anirem a Quatretondeta un poblet petit de poc més de 100 habitants situat a la comarca del Comtat, als peus de la Serrella a la vall de la Seta.
Desde Quatretondeta si mirem a l'ombria de la Serrella podem observar uns grans puntals de pedra que son els frares. El passeig mos apropa per a poder gaudir de la seua grandesa i belleça en un paisatge molt semblat al dels Pirineus.

Fitxa:

  • Dificultad: Moderada.
  • Distància: 8.69km.
  • Temps estimat: 4-6 h.
  • Alçària mínima: 614 m.
  • Alçària Màxima:  1.136 m.

Perfil:







Plànol:
















Descripció:
Eixirem de Quatretondeta on estan els panells informatius, pujarem pel camí passant per la carrasca de la tia Sofia, arribarem a la font de l'espinal, continuarem una mica més per a dalt fins trobar-nos amb els panells del camí dels Frares. Agafarem el camí i una mica abans d'arribar als Frares pujarem sense senyalitzar un petit tram per poder creuar per enmig d'ells.

Ara ve la part més complicada del passeig, hi ha que baixar, el sender no esta senyalitzat nosaltres varem baixar instintivament per un costat de la torrentera fins trobar un sender que la creua i ens du al camí de quatretondeta que només haurem de seguir-ho fins arribar al poble.






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada